Great Bustard
Shoebill
Cape Penguin
Alagos Currasow
Black & White Ruffed Lemur
Black Stilt
Hawaii Oo
Cape Penguins (intaglio)
Hula Birds
Spoon-billed Sandpiper
Malay Tapir
Grevy's Zebra
Secretary Bird
Tasmainian Tiger
Labrador Duck
Hawksbill Turtle
Giant Ibis
South Island Kokako
Rufus Throated Dippers
Passenger Pidgeon
Aru Flying Fox
Ribbon Seal
Great Auk
Turquoise Throated Puffbird
Alagos Currosaw
Darwins Fox
Sociable Plover
Eskimo Curlew
Malabar Spotted Civet
Woodland Caribou
Wondiwoi Tree Kangaroo
Addax
Christmas Island Shrew
Polar Right Whate
Black Stilt
African Willd Dog
Malayan Sun Bear
Carolina Parakeet
Carolina Parakeet
Guadelipe Storm Petral
Single Striped Opossum
Spectral Tarsier
Yangtze River Dolphin
Whooping Crane
White-breated White-eye
Velvet Scoter
Spix's Macaw
Snowy Owl
Smoky Flying Squirrel
Shoebill
Olama'o
Imperial Woodpecker
Jamaican Poorwill
Oriental White Stork
Marvelous Spatuletail
European Bison
Dwarf Hutia
Caribbean Monk Seal
Black-legged Kittiwake
Hula Birds
Black & White Ruffed Lemur
Madagascar Sacred Ibis

 © 2018 All Rights Reserved

  • Grey Instagram Icon
Whooping Crane

Grus americana Endangered Grus americana declined from historic estimates of >10,000 prior to European settlement of North America to 1,300-1,400 birds by 1870, and only 15 adults in 1938. Recent conservation efforts have increased wild populations as well as reintroduced flocks that may become self-sustaining. If the number of mature individuals continues to increase, this species may merit downlisting to Vulnerable. They can stand up to 5', have a wingspan of 7.5', and weigh up to 16 lbs.